Mjuklia Gjestegård & Leirsted

Mjuklia ligger på Berkåk 8 mil sør for Trondheim og 3,5 mil fra Oppdal, like ved foten til Trollheimen og et par kilometer fra Pilgrimsleden.

Mjuklia er et velholdt og moderne sted, – velegnet til både treningsleir/samlinger, leir, selskaper, kurs og konferanser. Stedet har lang erfaring og meget gode fasiliteter for grupper!

Vi tilbyr ulike overnattingstilbud alt etter den enkelte gruppes behov. Vi kan tilby matservering til grupper/selskaper, og serverer da god norsk tradisjonsmat i trivelige lokaler. Du kan lese mer om overnattings-muligheter og bespisning på vår nettside!
Ta kontakt for et fristende tilbud!

Mjuklia tilbyr ulike aktiviteter hvor den enkelte og gruppen blir utfordret på både samarbeid og tillitsskapende aktiviteter. Her kan teambuilding utfordres og gode relasjoner bygges og etableres. Her kan man for eksempel bryne seg på:

  • Samhandlingsløype
  • Taubane
  • Bruskassestabling, klatring og mye mer


Vi har også et fjøs med forskjellige dyr! Her kan både store og små oppleve møter med kjente husdyr som skaper trivsel og positive opplevelser.

Stedet er vinters tid et snørikt område med flotte oppkjørte skiløyper. Rett utenfor døra vår finnes et moderne og flott skianlegg med asfalterte skiløyper og en moderne skiskytterarena. Dette anlegget gir rike muligheter for både skitrening og skytetrening så vel sommer som vinter!

Med sin unike plassering er Mjuklia et godt utgangspunkt for flotte turmuligheter i variert terreng, sommer som vinter.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et tilbud for ditt arrangement!


Generell informasjon

Adresse
Mjukliveien 15 Berkåk
7391 Rennebu

Telefon
72 42 82 30

Besøk nettsiden