Mat og drikke

Rennebu har mye god lokalmat som du får kjøpt på forskjellige steder, foruten veikro, restaurantet og dagligvarebutikker.

Berkåk Veikro

Rett ved E6. Et trivelig stoppested på Berkåk. Restaurant. Drivstoff. Hurtiglader. Overnatting. Bobil-parkering.

 

Stasjonen Cafe
og Spiseri

Her kan du nyte en kopp kaffe med noe attåt, lunsj, á la carte, pizza og dagens middag.

Bakerikaféen

Bakerikaféen ligger på Torget midt i Berkåk sentrum, og vi selger håndbakte godsaker fra Soknedal Bakeri - i et trivelig og intimt lokale.

Jøldalshytta

Jøldalshytta er en av de tre betjente turisthyttene i den populære turklassikeren "Trekanten i Trollheimen". Jøldalshytta er også ypperlig for dagsturer.

 

Les mer

Trollheim Nerskogen

På gården Svengård produserer vi kjøtt av storferasen Limousine. Kyrne går mye ute hele året. Hva sier du til en saftig Trollheim-burger, eller Trollheim-biff?

Grønt frå Grindal

Grønt frå Grindal har mange kulturar i åkeren for å bruke heile sesongen og for å kunne tilby eit breitt utval av friskt grønt til kundane.

Grindal Ysteri

Grindal Ysteri er et lite økologisk håndverkssysteri, som yster av fersk og upasteurisert melk fra egne kyr og geiter. Om sommeren setrer de på Jelsetra og Øyasetra i Trollheimen, der du får kjøpt seterprodukter.

Hognamat

Vest for Forollhogna foredler de spekemat inspirert av den barske villmarken som omgir oss. De benytter kjøtt fra lam, rein, hjort, elg og moskus og krydrer dette med rips, einerbær og andre buskvekster. 

Les mer

Markastuggu

Markastuggu på Nerskogen er en spennende kafé/restaurant som ligger i lokalene til Joker Nerskogen. De har også á la carte med lokale råvarer, og serverer god mat i trivelige lokaler.

Joker Nerskogen

På Nerskogen Landhandel finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør de vårt beste for å skaffe det.

Joker Rennebu

Hos Joker Rennebu på Voll får du tak i du det du trenger til din daglige handel. De har også medisinutsalg og en liten blomsteravdeling.

Coop Extra Berkåk

Extra er dagligvarekjeden i Berkåk sentrum med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

 

Les mer

Rema 1000 Berkåk

REMA 1000 BERKÅK ligger midt i Berkåk sentrtum, og her finner du matvarer til bare lave priser.

Trollheimsrein

Salg av reinskjøtt fra egen flokk som beiter i Trollheimen. Takket være de gode beiteforholdene, sakte og kontrollert slakting, kan de levere unikt reinkjøtt av beste kvalitet.

Renn-bier

Honning fra bigård på Berkåk laget av sommerblomster fra Rennebu, før biene litt senere på året flyttes til Forsnes på Hitra for å lage lynghonning.

Rennbuæppel

Rennbuæppel blir mostet i den vakre trønderbygda Rennebu. De godt og vel 150 trærne gir en smak av Rennebusommeren.

 

Les mer

Interessert i mer?

Du kan også finne overnattingssteder, turer, aktiviteter og spennende opplevelser!