Mat og drikke

Rennebu har mye god lokalmat som du får kjøpt på forskjellige steder, foruten veikro, restaurantet og dagligvarebutikker.

Berkåk Veikro

Rett ved E6. Et trivelig stoppested på Berkåk. Restaurant. Drivstoff. Hurtiglader. Overnatting. Bobil-parkering.

 

Stasjonen Cafe
og Spiseri

Her kan du nyte en kopp kaffe med noe attåt, lunsj, á la carte, pizza og dagens middag.

Bakerikaféen

Bakerikaféen ligger på Torget midt i Berkåk sentrum, og vi selger håndbakte godsaker fra Soknedal Bakeri - i et trivelig og intimt lokale.

Jøldalshytta

Jøldalshytta er en av de tre betjente turisthyttene i den populære turklassikeren "Trekanten i Trollheimen". Jøldalshytta er også ypperlig for dagsturer.

 

Les mer

Trollheim Nerskogen

På gården Svengård produserer vi kjøtt av storferasen Limousine. Kyrne går mye ute hele året. Hva sier du til en saftig Trollheim-burger, eller Trollheim-biff?

Hæverfallsetra

Hæverfallsetra er innfallsport til Barnas Naturverden, og på setra er det setring med salg av vafler, rømmer og rømmegrøt på bestemte dager - og selvbetjening med seterprodukter.

Grindal Ysteri

Grindal Ysteri er et lite økologisk håndverkssysteri, som yster av fersk og upasteurisert melk fra egne kyr og geiter. Om sommeren setrer de på Jelsetra og Øyasetra i Trollheimen, der du får kjøpt seterprodukter.

Hognamat

Vest for Forollhogna foredler de spekemat inspirert av den barske villmarken som omgir oss. De benytter kjøtt fra lam, rein, hjort, elg og moskus og krydrer dette med rips, einerbær og andre buskvekster. 

Les mer

Coop Extra Berkåk

Extra er dagligvarekjeden i Berkåk sentrum med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

Rema 1000 Berkåk

REMA 1000 BERKÅK ligger midt i Berkåk sentrtum, og her finner du matvarer til bare lave priser.

Joker Nerskogen

Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det.

Joker Rennebu

Hos oss får du tak i du det du trenger til din daglige handel. Vi har også medisinutsalg og en liten blomsteravdeling.

Interessert i mer?

Du kan også finne overnattingssteder, turer, aktiviteter og spennende opplevelser!