Til dere alle som er glade i Rennebu og har lyst til å oppholde seg i bygda!

Vi er inne i en vanskelig tid med korona-smitten hengende over oss. Det er innført restriksjoner både for oss som bor i bygda, våre hyttebeboere og andre tilreisende. 
Vi som bor her kan ikke reise utom kommunen, da havner vi i karantene, og dere hyttebeboere får kun komme på helt nødvendig dagsbesøk. Dette er restriksjoner for at samfunnet skal bli raskere frisk fra korona og for å unngå mer alvorlig sykdom. 


Dette fører også til vanskelige tider for næringslivet i Rennebu. Vi har naturligvis sett at alt var som vanlig – de som ville på hytta kunne komme, folk i Rennebu kunne besøke hverandre som før og butikkene våre gikk som vanlig. 


Nå er ikke situasjonen slik, og det er derfor viktig å samarbeide med både de lokale og nasjonale myndighetene for å få korona-smitten under kontroll. I mellomtiden får vi vente og se, og ikke minst beskytte oss selv og våre medmennesker. 


Dette gjøres for bygdas og alles beste, også for dere som ønsker å bruke hyttene så snart som mulig. Hjelper vi hverandre kan vi raskere komme tilbake til en frisk og koronafri bygd og hyttekommune. 


Ta vare på hverandre – og hjertelig velkommen tilbake til Rennebu!