Klær og utstyr

I nettbutikken hos Trimtex kan du kjøpe idrettslagets klær, og hos Intersport på Oppdal kan du kjøpe det du trenger av utstyr og benytte idrettslagets rabattavtale for gunstige priser.

Nettbutikken er åpen nå, stenger  24. september kl 23:59. Forventet levering i uke 45.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Trimtex kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Her er en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken (videoen er på 1 minutt):   https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

 

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:    https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001825

 

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

 

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: rennebuil2023

 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Er du fortsatt usikker, ta kontakt med idrettslaget så har vi et prøvesett av en god del av klærne. Og da kan du og "kjenne på" kvaliteten på de ulike klærne.

 

Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

 

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

 

Hvis du har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

 

For sykkelklær, følg med på Rennebu IL Sykkel for info om nettbutikkens salgsperioder!

 

Rennebu ILs avtale med INTERSPORT OPPDAL: