Klær og utstyr

I nettbutikken hos Trimtex kan du kjøpe idrettslagets klær, og hos Intersport på Oppdal kan du kjøpe det du trenger av utstyr og benytte idrettslagets rabattavtale for gunstige priser. NB! Sykkelklær leveres fra BioRacer som har egen nettbutikk.

Trimtex:

Nettbutikken er åpen nå, stenger  31. mars kl 23:59. Forventet levering uke 20.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Trimtex kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:    https://shop.trimtexcustom.no

 

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Opprett konto” om det er første gang du bestiller.

NB! Alle må opprette ny konto nå i år ved første gangs innlogging!

Teamkode er rennebuil-1825

Du mottar en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

 

Hvis du har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

BioRacer:

Nettbutikken for å bestille sykkelklær fra Bioracer åpen til torsdag 21.mars kl 23.59.

https://www.bioracer.no/no/mybioracer/?r=V3mnApEntb

Vi har nå byttet fra tidligere leverandør Kalas til Bioracer, iht størrelser så er de tilnærmet like. Icon er den vanlige utgaven og Epic er "race" versjonen med enda mer tettsittende aero stoff og snitt i drakten. Padingen er også opp et hakk på Epic.
Vi har noe vareprøver/ulike størrelser som kan prøves mandag 18. mars kl 18.00 - 19.30 i Mjuken Gym/Oppspinn sine lokaler.

Leveringtid er estimert til ca 8 uker. Har du ikke bruker så oppretter du en når du kommer til portalen for nettbutikken.

 

Rennebu ILs avtale med INTERSPORT OPPDAL: